Lokaler

Musikk- og kulturlokaler

Rekstensamlingenes kunstfylte lokaler egner seg utmerket til gjennomføring av musikk- og kulturprosjekter. Med pianoer og flygler i alle rom gis det beste utgangspunkt for musikere, kammergrupper, musikkinstitusjoner,  kor og korps som ønsker å holde konserter, seminarer, mesterklasser, workshops, eller bare trenger et sted å øve.

Kurs, konferanser og selskaper

Mange velger å legge sine arrangementer til Rekstensamlingene, og jevnlig arrangeres det møter, kurs, konferanser eller bedriftssamlinger i bygget. Samlingene leier også ut til private selskaper som  for eksempel,  dåp, konfirmasjoner, bryllup, jubileer og minnesamvær.

Utstyr og bevertning

Her finnes alt nødvendig A/V utstyr og trådløst internett. Ønskes servering besørges det av husets faste restauratør, Safari Catering https://www.safaricatering.no

Kunstnerhybler og leilighet

Museets fire hybler og en leilighet tilbyr overnatting eller midlertidig bolig for samarbeidende musikere, kunstnere, institusjoner og studenter m.fl. for kortere eller lengre perioder. Alle hyblene og leiligheten er utstyrt med piano, bad og trådløst internett.  I tilknytning til hyblene finnes et kjøkken hvor leietakerne kan lage sin egen mat. Hyblene kan også leies for pianoøving.

DSC00627

Kontorlokaler

I Villaen er det innredet kontorlokaler  som er velegnet for mindre foretak innenfor kulturbaserte næringer, konsulentvirksomhet, prosjektledelse, m.m.

 

For tiden har vi fine lokaler ledig i villaens 1. og 2. etasje.

Vennligst kontakt Laila Nordø på mobil 93004832 for nærmere informasjon.

DSC00488

Ønsker du info om våre lokaler og utleieenheter?

Ta kontakt i dag!