Konsert

Søndag 31. januar kl. 18.00

“Concert of Folksongs”

En internasjonal kveld for å feire verdens folkekulturer.

Medvirkende:

Martina Starr-Larssen, sopran

Poopy Shotts, sopran

Elanor Bundy, sopran

Kristina Yorgova, piano

I tillegg til å være bestevenner og dele leilighet, synger Poppy, Ella og Martina sammen i en rekke ensembler i Glasgow.  Siden september 2015 har de deltatt i flere konsertprosjekter med Royal Conservatoire of Scotland, blant annet Spem in Alium for førti stemmer av Thomas Tallis for den Internasjonale Konservatoriekonferansen,  samt fremførelse og opptak av Brahms’ Gesänge für Frauenchor. De er medlemmer av RCS New Voices Consort og har sunget flere konserter med Bach, Tallis, Palestrina, Poulenc og Victoria på programmet.  Sammen utgjorde de sopranene i Handels Dixit Dominus, Purcells My Heart is Inditing (desember 2015) og i Stravinskys Messe (januar 2016) med RCS Voices, som fikk en femstjerners anmeldelse i den Skotske avisen The Herald.  De øver for tiden på Bachs Johannes Pasjon med dirigent John Butt til en konsert i Glasgow Cathedral i mars, og har nylig prøvesunget for sommerkurs med både British Youth Opera og Kellie Consort, også ledet av John Butt.

Martina, Poopy og Elanor ser frem til å opptre på konserten sammen med sin gode venn Kristina, som de beskriver som en meget dedikert og intuitiv pianist. Hun har spilt mange konkurranser og konserter sammen med de tre sangerne i løpet av de siste årene, et samarbeid de håper vil fortsette å blomstre.

Martina, Poopy, Elanor og Kristina er musikkstuderende ved Royal Conservatoire of Scotland.

Martina, har bodd store deler av sitt liv i Bergen og vi kjenner henne blant annet fra Bergen Nasjonale Operas, Unge Stemmer-program, hvor hun har vært medlem siden 2013.

Konserten er gratis!

Velkommen!

Konserten arrangeres av Edvard Grieg Kor i samarbeid med Rekstensamlingene.